Welk type zwembad kiezen?

Algemeen zijn er heel wat manieren om de kuip van uw zwembad te bouwen in beton of in kunststof, elk met zijn eigen plus- en minpunten. We helpen u graag de verschillende materialen te vergelijken en belichten met plezier de voor- en nadelen van elk.

Lees meer

Waarom polypropyleen zwembaden?

Kiezen voor polypropyleen is kiezen voor zekerheid. Polypropyleen heeft zijn kwaliteit en degelijkheid doorheen de jaren bewezen: het is flexibel, scheurvast en bovenal antibacterieel.

Lees meer

Keuze uit 4 kleuren

Polypropyleen zwembaden zijn tot in de kern kleurvast en niet onderhevig aan extreme UV-omstandigheden. De kleur van uw zwembad kiest u voornamelijk volgens voorkeur van de waterkleur en de sfeer die u wenst te creƫren. Een zwembad dat opgaat in de omgeving of juist als eyecatcher in uw tuin?

Lees meer

Zwembad op maat

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking.

Lees meer

Zwembadafdekking

Een stevige zwembadafdekking garandeert de veiligheid van mensen en dieren rondom uw polypropyleen zwembad. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen vuil en fungeert het als isolatie. Dit alles zonder in te boeten aan elegant design.

Lees meer

Zwembadtechnieken

Geen zorgeloze zwembadervaring zonder de juiste technieken en installatie. FLOW selecteert voor u de meest innovatieve zwembadtechnieken - met een zo laag mogelijk energieverbruik - om de conditie van uw zwemwater op peil te houden

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x