Poolhouse

Een poolhouse nodig? 

FLOW zorgt voor de bouw van uw poolhouse.
Samen met uw zwembad wordt dit gegarandeerd de eyecatcher in uw tuin!

poolhouse

- Poolhouse hout; past perfect bij uw FLOW kwaliteitszwembad

Leven aan het water met FLOW dankzij uw poolhouse

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. Wij nemen niet enkel de aanleg van het zwembad op ons, maar ook aanleg van de tuin, terras of poolhouse. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Een poolhouse aan uw zwembad vergroot uw outdoor leefruimte en geeft uw tuin de allures van een écht vakantieverblijf! Wat is er leuker dan na het zwemmen nog even te ontspannen aan uw poolhouse? Met vrienden gezellig aan de bar hangen of heerlijk relaxen in de loungezetels onder het afdak van uw poolhouse? Zelfs zonder zwembeurt kan u genieten van de unieke buitenbeleving die uw poolhouse u biedt. Wanneer u kiest voor een poolhouse, kan u kiezen voor de faciliteiten die het best bij uw levensstijl passen. Samen met uw zwembad wordt dit gegarandeerd de eyecatcher in uw tuin!

 

poolhouse

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush.

De keuze voor een zwembad en poolhouse bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Uw terras en poolhouse als belevingsruimte rond uw zwembad

De keuze van boordsteen en zwembadtegel heeft veel invloed op de uitstraling van uw polypropyleen zwembad én tuin. Boordstenen bepalen het karakter van uw zwembad en leefomgeving.

De keuze van boordsteen en zwembadtegel heeft veel invloed op de uitstraling van uw polypropyleen zwembad én tuin. De keuze van afwerkingsmateriaal is er dus niet eentje om licht over te gaan. Het zwembad moet niet alleen bij uw tuin en het huis passen, de materialen moeten u ook goed laten voelen en praktisch zijn.

De keuze van uw boordsteen bepaalt het karakter van uw zwembad en leefomgeving. Houdt u van een klassieke stijl? Dan gaat u wellicht eerder voor afgeronde boordstenen voor uw terras. Mag het wat strakker bij een moderne woning, dan spant de boordsteen met een rechte neus meestal de kroon. Heeft het tijdloze van natuursteen uw voorkeur of eerder het hedendaagse van keramiek? 

Naast het esthetische aspect, hebben boordstenen rond een zwembad ook een functie. Ze vangen het spatwater op en hebben hierdoor best ook een anti-slip effect, zeker met kleine kinderen in de buurt. Overweeg daarom een steen met een voldoende korrelgrootte, voor een grotere ruwheid én veiligheid.

Als kers op de taart, kan u door FLOW zwembaden een terras in hetzelfde materiaal laten aanleggen als de boordstenen van uw zwembad. Op die manier vormen uw zwembad, terras en tuin een harmonieus geheel. Om het totaalproject vlot te laten verlopen, trachten we de aanleg van uw zwembad en uw terras op hetzelfde moment in te plannen.

poolhouse

Een zwembad en poolhouse op maat in harmonie met uw huis en tuin?

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een poolhouse landelijk, poolhouse modern of zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Bij FLOW gaan vormgeving en functionaliteit hand in hand. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau.

FLOW gaat voor tijdloos.

Hoe gaan wij te werk bij de plaatsing van uw poolhouse?

Bij FLOW stellen we kwaliteit en perfectionisme voorop. Wij nemen niet enkel de aanleg van het zwembad op ons, maar ook aanleg van de tuin, terras of poolhouse. Poolhouse landelijk, of toch liever poolhouse modern? Onze zwembaden en poolhouses zijn een blikvanger in elke tuin en laat alle elementen op een natuurlijke manier samensmelten.

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen.
Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

1| Persoonlijke aanpak

Samen kijken we met u naar uw project, we komen ter plaatse en maken een offerte op maat. We zoeken samen naar het poolhouse en zwembad dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we u advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met smaak en budget.

2| Professionele plaatsing

Na onze kennismaking kijken we samen hoe uw zwemdroom werkelijkheid wordt. De plaatsing van uw poolhouse wordt met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd.

3 | Service na verkoop

Onze samenwerking stopt niet na het plaatsen van uw poolhouse of droomzwembad, ook voor het onderhoud kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor, tijdens én na de werken. Tevredenheid - ook op lange termijn - staat bij ons centraal. FLOW is niet enkel met zwembaden bezig, maar ook met mensen!

Neem eens een kijkje achter de schermen bij FLOW:Poolhouse

FLOW zwembaden | Poolhouse

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. 

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen.
Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Bezoek onze socials:

Facebook - Instagram - Tumblr - Youtube - Pinterest - Vimeo - Soundcloud

FLOW BV

Zavelstraat 1

3300 Oplinter

E. info@flowzwembaden.be

 +32 486 23 55 40
+32 473 66 12 30

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x