Promoties


Check hier onze promoties!

Genieten in uw tuin

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. Wat is er nog leuker dan wat extra korting bij je aankoop. Vul snel onze calculator in en verzeker je van deze promotie.

Bereken de kostprijs van uw FLOW zwembad

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een zwembad bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. Wij nemen niet enkel de aanleg van het zwembad op ons, maar ook aanleg van de tuin, terras of poolhouse. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Strak en sober

De polypropyleen zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Het is bijzonder in zijn natuurlijke eenvoud en heeft geen tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen. De lijnvoering van het zwembad houden we even zuiver als het water.

Onze zwembaden zijn een blikvanger in elke tuin en laat alle elementen op een natuurlijke manier samensmelten.

Duurzaam en tijdloos

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Bij FLOW gaan vormgeving en functionaliteit hand in hand. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau.
FLOW gaat voor tijdloos.

Een zwembad op maat dat aan al uw wensen voldoet

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking. 

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. 

De kuip wordt in monoblok bij u geleverd, zodat een snelle plaatsing mogelijk is.

promotie

Ontvang uw zwembadbrochure

Onze klanten aan het woord
Kiezen voor polypropyleen is kiezen voor zekerheid

Steeds meer mensen kiezen voor een polypropyleen zwembad in de tuin. Polypropyleen heeft zijn kwaliteit en degelijkheid doorheen de jaren bewezen: het is flexibel, scheurvast en bovenal antibacterieel. Onze polypropyleen zwembaden zijn omwille van hun chemische resistentie ongevoelig voor osmose, een diffusieproces dat na verloop van tijd zwarte bubbels doet ontstaan in uw eens zo heldere kuip. Bovendien is dit materiaal UV bestendig en op de koop toe een zeer goede isolator. Door de jaren heen heeft polypropyleen zich in de markt gezet als het perfecte materiaal voor de constructie van inbouwzwembaden.

Kiezen voor een polypropyleen zwembad, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin.

Check onze promotie!

promotie

Check onze calculator

Snelle plaatsing van uw monoblok zwembad

De plaatsing van een polypropyleen zwembad verloopt relatief snel, in tegenstelling tot de tijdrovende aanleg van een betonnen zwembad. De zwembadkuip wordt op voorhand gefabriceerd zodat deze in één stuk - in monoblok - geleverd kan worden. Voordat we deze kuip laten plaatsen, wordt door ons team de nodige grondwerken uitgevoerd. Na de plaatsing stabiliseren we de kuip en zorgen we voor de aansluiting van het zwembad op de benodigde faciliteiten. Tot slot wordt het zwembad afgewerkt met boordstenen. De aanleg van een eventueel terras wordt aansluitend op de plaatsing van het zwembad ingepland. 

De totale plaatsing neemt hooguit een week in beslag en zit inbegrepen in onze prijzen.

Moderne en veilige zwembadafdekking

Een stevige zwembadafdekking garandeert de veiligheid van mensen en dieren rondom uw polypropyleen zwembad. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen vuil en fungeert het als isolatie. Dit alles zonder in te boeten aan elegant design.

Een modern zwembad wordt meestal afgedekt met een automatisch zwembadrolluik, ook wel een lamellen zwembadafdekking genoemd. Naast veiligheid, zorgt ze ervoor dat het water minder verdampt en er geen warmte onnodig ontsnapt. Wist u dat 80 % van de warmte verloren gaat via het wateroppervlak door verdamping, convectie en uitstraling? Dit warmteverlies kan door het gebruik van een zwembadafdekking bijna volledig tegengehouden worden.

Kwalitatieve filterunit voor een zorgeloze zwembadervaring

Geen zorgeloze zwembadervaring zonder de juiste zwembadtechnieken en installatie. Om een goede filtering en gezond zwembadwater te garanderen, is een kwalitatieve filterunit een must.

Een goede waterbehandeling hangt af van verschillende essentiële aspecten, namelijk een aangepaste filterinstallatie bestaande uit een zwembadpomp, een zwembadfilter en een ontsmettingssysteem.

Hoe beter de samenstelling van deze filterunit, hoe beter uw zwembadtoestellen optimaal samenwerken met kristalhelder en hygiënisch zwembadwater tot gevolg! De warmtepomp zorgt vervolgens voor een aangename temperatuur van uw water.


Check onze promotie!

promotie

Bereken de prijs van uw FLOW zwembad

Contacteer ons

Onze klanten aan het woord

Promoties

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x