Jacuzzi's en spa's

Leven aan het water met FLOW jacuzzi's

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW ' jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

Jacuzzi's en spa's.

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje welness in je tuin met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment, neem dan contact met ons op.

Jacuzzi's en spa's.

Wij leveren uw jacuzzi in uw eigen tuin.

Onze jacuzzi's op een rijtje

De Emotion reeks is dé betaalbare spa die toch een stuk mooier en strakker is dan de andere spa's in dit segment.De omkasting is in het stijfvolle 'ecowood grey', de schelp van de spa is strak wit. Er zijn twee booster pompen. Eveneens voorzien van een blower. De Balboa bediening en hele degelijke isolatie zorgen ervoor dat deze spa niet moet onderdoen voor zijn duurdere broertjes!

De Emotion Premium is een luxe uitvoering van de gewone Emotion. De spa is uiterst strak met zijn aluminium omkasting in donker grijs. De schelp is eveneens wit. Er is een circulatiepomp én twee boosterpompen. De bediening is eveneens van Balboa maar heeft een premium scherm met meer functies.

De naam zegt het zelf. De double reeks heeft steeds 2 liggers en is een echte luxe spa met alles erop en eraan! Waterjets, roterende jets, prachtige Balboa bediening en helemaal naar jouw smaak te configureren qua kleuren binnen en buiten!.

De Lux is dé spa als je voor een minimalistische look wenst te gaan. Strak, luxe, design. Deze spa kan in opbouw geplaatst worden of kan heel strak in en terras worden weggewerkt. De grote kussens stralen pure luxe uit. Voor de kleuren van de alu omkasting is er een ruim kleurenpallet verkrijgbaar. De binnenkant van de Lux is steeds wit. Deze spa is ontworpen om plaats te geven aan 4 personen.

De Lounge Concept is zonder twijfel de design reeks van de familie. Minimalistische lijnen, aandacht voor elk detail, strakke kussens... de Lounge Concept spa's zijn werkelijk oogverblindend mooi. Ze kunnen worden ingebouwd, maar ook in opbouw worden ze de blikvanger van jullie terras. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De NEW’ART spa beschikt over een uniek design dankzij de pure en moderne lijnen. Het moderne ontwerp is ideaal voor alle ruimtes, zowel binnen als buiten. Het PureLine witte meubel met keramiekeffect is voorzien van een verlicht paneel voor een warme sfeerverlichting. Aroma- en kleurentherapie zorgen voor een sensuele reis. Een plekje voor uzelf, aangesloten dankzij het Wifi Touch Panel. Vanaf uw Smartphone kunt u de temperatuur op afstand instellen zodat u bij thuiskomst direct in het warme water kunt glijden om van uw playlist te genieten. De NEW’ART spa zorgt voor eindeloos genieten, gedurende alle seizoenen. Deze milieubewuste spa is voorzien van het EcoSpa thermische isolatiesysteem en UV waterbehandeling.

Jacuzzi's en spa's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x