Tevreden klanten

Lees hier enkele recensies van onze klanten.

star
star
star
star
star

Een paar woorden om je te vertellen dat we zeer tevreden zijn met het werk van het Flow team. Twee lange en drukke dagen, en ondanks de wind, ondanks de regen, wilde iedereen (in een goed humeur !) zijn best doen. Enorm bedankt aan het hele team !

Betrand Dehu

star
star
star
star
star

Zeer correct, professioneel team dat hun afspraken na komt. Ook na plaatsing blijven ze steeds beschikbaar. Een heel toffe samenwerking.

Patrick De Cnodder

star
star
star
star
star

We waren al een tijdje aan het twijfelen om een zwembad in onze tuin te plaatsen. Begin 2021 hebben we de knoop doorgehakt en gingen we ons oor te luister leggen bij enkele zwembadbouwers. De vlotte communicatie met Flow en het feit dat ze met je meedenken om het beste project voor je tuin af te leveren trok ons over de streep. We kozen ook bewust voor een ‘kuip-zwembad’ en met de PP-baden die Flow plaatst werd ook daar aan onze wensen voldaan. De plaatsing verliep vlot en ook toen werd er nog steeds met ons overleg gepleegd. Alles is mooi afgewerkt en we hebben in september (eigenlijk nog tot nu) nog heerlijk kunnen genieten van ons zwembad.

Katleen Vermeire

star
star
star
star
star

Bij de zoektocht naar een zwembad voor in onze tuin, uitgekomen bij Flow zwembaden. Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we direct correcte informatie. Voor- en nadelen van bepaalde keuzes werden heel eerlijk besproken. Hierdoor was er direct vertrouwen om bij Tinne en Mark een zwembad te bestellen. Bij de voorbereidingen was voor hen geen moeite te veel om op onze vragen te antwoorden. Ook bij onvoorziene zaken dachten ze mee na naar de gepaste oplossingen. De plaatsing zelf gebeurt zeer professioneel en met oog voor detail. Ze bekijken het totaal plaatje! Ook nadien blijven ze steeds bereikbaar voor vragen. Voor ons was het een hele fijne samenwerking!

Ine Moeur

star
star
star
star
star

Net een zwembad laten plaatsen door FLOW. Zeer correcte service. Strak mooi zwembad.

Christof Vanhentenrijck

star
star
star
star
star

Flow kan ik ten zeerste aanbevelen. Van begin tot einde zeer begaan met het hele proces. Zeer proper werk ook zonder de mensen ter vergeten die de technische ruimte hebben geplaatst. Verder ook een zeer vlotte communicatie tijdens en na de plaatsing. Wat ik heel erg kon appreciëren was de toewijding en betrokkenheid van de zaakvoerders. Ze zitten van begin tot eind met hun neus op jouw werf. Nog geen seconde spijt gehad met onze keuze voor Flow!

Jackie Dimi Soetens Decocq

star
star
star
star
star

Zo content amaai!

Alexander Skoczylas

star
star
star
star
star

De mensen van Flow nemen tijd om naar je verhaal te luisteren en samen met jou na te denken over een haalbaar project. De aanpak is heel professioneel, ze weten waarover ze praten en de offerte is zeer duidelijk en gedetailleerd. Leuk om als klant het gevoel te hebben dat je je weinig zorgen moet maken. Een tevreden klant is duidelijk prioriteit.

Ellen Vanoverstijns

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x