Zwembad op maat

Een zwembad op maat dat aan al uw wensen voldoet

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking. 

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. 

De kuip wordt in monoblok bij u geleverd, zodat een snelle plaatsing mogelijk is.

zwembadVolwaardige basismodellen voor een competitieve prijs

Om een competitieve prijs te garanderen werken wij eveneens met basismodellen van deze zwembadkuipen. Deze minimalistische zwembaden zijn tevens tot in het kleinste detail uitgepuurd.

Onze zwembaden worden telkens voorzien van een onderwater strandbank, waar op een esthetische wijze het zwembadrolluik wordt weggewerkt. Deze geïntegreerde rolluiknis is (indien nodig) tevens volledig toegankelijk, zonder enig obstakel. 

De enkelvoudige ingelaste trap is een tweede standaardcomponent van onze polypropyleen zwembaden. Deze is makkelijk in gebruik en oogt elegant, zonder te veel aan gebruiksoppervlakte in te boeten. 

Tot slot voorzien wij elk zwembad van sfeervolle zwembadverlichting. Met deze LED onderwaterverlichting wordt uw zwembad ’s avonds ook een eyecatcher in uw tuin. Deze verlichting zorgt voor een magische sfeer in en rond uw zwembad.

zwembadInspanning én ontspanning met jetstreams

Wil u niet enkel ontspannen in uw zwembad, maar ook aan sport doen? In dat geval is een zwembad met tegenstromer een optie. Deze krachtige jetstreams brengen uw zwembad tot leven. Door de krachtige weerstand kan u ter plaatse blijven zwemmen, zonder heen-en-weer baantjes te trekken. Dit kan in de kleinste zwembaden. Dit ongeacht de afmetingen van uw zwembad. Ontspanning én inspanning in één bad! 


Skimmer of overloopzwembad: het verschil

Ons basiszwembad wordt standaard uitgerust met een hoogwater skimmer. FLOW werkt met een hoogwaterskimmer die toelaat dat het wateroppervlakte tot op enkele centimeters onder uw boordstenen reikt, wat het zwembad een prachtig uitzicht geeft. De skimmer zorgt er bovendien voor dat de drijvende deeltjes vlot afgevoerd worden via deze opening in de zwembadrand. 

FLOW gaat telkens op zoek naar functionaliteit die de elegante lijnen van het zwembad niet in de weg staan!

Een overloopzwembad loopt letterlijk over. Bij overloopzwembaden ligt het niveau van het water gelijk met de rand van het zwembad. Hierdoor krijgt u niet alleen een exclusief visueel effect (een spiegel); het zorgt er ook voor dat het oppervlaktewater over de hele lengte van het zwembad wordt afgevoerd. Tijdens het zwemmen ontstaat hierdoor nagenoeg geen golfslag. Het water loopt rustig in de overloopgoot, wordt gefilterd en komt gezuiverd weer terug in het zwembad. Met een afdekrand van natuursteen voor de overloopgoot ontstaat er een vloeiende overgang tussen de omgeving en het water: de vloer verdwijnt als het ware in het zwembad.

Contacteer ons

Zwembad op maat

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x