Jacuzzi kopen Boutersem

Jacuzzi kopen in Boutersem?

We zoeken samen naar de jacuzzi die bij u past en houden rekening met uw smaak en budget.
Tot snel bij FLOW...

Zwembad op maat prijsOntvang meer informatie

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW  jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

jacuzzi kopen Boutersem

Waar moet je op letten bij jacuzzi kopen?

Overweeg je om een jacuzzi te kopen in Boutersem? Waar moet je dan precies op letten bij de aankoop van een geschikte spa jacuzzi? Bij FLOW helpen we je graag bij jouw zoektocht naar dat stukje wellness in je tuin. 

Waar moet je nu precies op letten bij de aankoop van je jacuzzi in Boutersem? We geven je alvast enkele tips:

 1. De grootte van je spa jacuzzi: bepaal hoeveel ruimte je beschikbaar hebt en hoeveel zitplaatsen je wilt voorzien in je jacuzzi.

 2. Het type jacuzzi: afhankelijk van waar je jouw jacuzzi wenst te plaatsen, zijn er verschillende types geschikt. Denk maar aan binnen- en buitenjacuzzi's, infrarood- of bubbelbaden.

 3. Design: wil je een spa in opbouw, of zie je deze liever strak weggewerkt in een deck?

 4. Het aantal jets in je spa jacuzzi: hoe meer jets, hoe intenser de massage-ervaring.

 5. Extra opties: wil je graag extra's zoals aroma- of kleurentherapie, een bedieningsscherm met WiFi, ...

 6. Energieverbruik: hoeveel stroom je jacuzzi verbruikt is afhankelijk van het merk en het model dat je kiest.

 7. De onderhoudsmogelijkheden: hoeveel onderhoud is er nodig voor de jacuzzi? Hoe frequent plan je de jacuzzi te gebruiken?

 8. Certificeringen en veiligheid : let erop of het bubbelbad aan de veiligheidsnormen voldoet en of de jacuzzi gecertificeerd is.

 9. Het budget: het is belangrijk een realistisch budget te hebben voor de aankoop, zoals de prijs, installatie, en de onderhoud.

Kiezen voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. Wij adviseren je graag!

Ontdek ons jacuzzi assortiment

Ontvang vrijblijvend advies

Welke locatie is geschikt voor een jacuzzi?

Een geschikte locatie voor een jacuzzi hangt af van de grootte en het type van de jacuzzi, evenals je persoonlijke voorkeur. Wil je een jacuzzi binnen of buiten bijvoorbeeld?

Bij het kiezen van een geschikte locatie voor een jacuzzi zijn er een aantal zaken die je in overweging dient te nemen:

 1. Privacy: zeker wanneer je kiest voor een jacuzzi in je tuin, is het belangrijk dat je locatie voldoende privacy biedt zodat je ongestoord kunt genieten.
 2. Bescherm jezelf tegen de weersomstandigheden: plaats je bubbelbad in een overdekt gebied om ten alle tijden van je spa te kunnen genieten.
 3. Toegankelijkheid: de locatie moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor het onderhouden, of het vullen en legen van de jacuzzi.
  Tip: plaats je buitenjacuzzi ook dicht genoeg bij je huis. Zo hoef je in de winter niet te ver te wandelen naar je warme bubbelbad.
 4. Een stabiele ondergrond: zorg ervoor dat de ondergrond stabiel en stevig genoeg is om het gewicht en de bewegingen van de jacuzzi te dragen.
 5. Voorzieningen: het aanleggen van de verschillende voorzieningen is ook erg belangrijk. Zorg ervoor dat je jacuzzi aangesloten kan worden op een waterleiding en voorzie de juiste stroomvoorziening voor het model dat je wenst.

Onze jacuzzi's op een rijtje

Jacuzzi kopen | Emotion line jacuzzi's

Emotion line

Onze Emotion reeks is dé betaalbare spa die niet inboet aan design. 

De omkasting is in het stijfvolle 'ecowood grey', de schelp van de spa is strak wit. Er zijn twee booster pompen. Eveneens voorzien van een blower. 

De Balboa bediening en hele degelijke isolatie zorgen ervoor dat deze spa niet moet onderdoen voor zijn duurdere broertjes!

Verkrijgbaar in een drie- of vijfpersoons model.

Emotion line premium

De luxe uitvoering van de gewone Emotion. 

De spa is uiterst strak met zijn aluminium omkasting in donker grijs.
De schelp is eveneens wit. Er is een circulatiepomp én twee boosterpompen

De bediening is eveneens van Balboa maar heeft een premium scherm met meer functies.

Verkrijgbaar in drie-, vijf- of zespersoons model.


emotion line jacuzzi kopen Boutersem

Jacuzzi kopen | Double Deluxe

De naam zegt het zelf. Onze double deluxe reeks heeft steeds 2 liggers en is een echte luxe spa met alles erop en eraan!

Waterjets, roterende jets, prachtige Balboa bediening en helemaal naar jouw smaak te configureren qua kleuren binnen en buiten!

Verkrijgbaar in drie-, vijf- of zespersoons model.

double deluxe jacuzzi kopen Boutersem


Jacuzzi kopen | Lux jacuzzi

Dé spa als je voor een minimalistische look wenst te gaan. Strak, luxe, design. Deze spa kan in opbouw geplaatst worden of kan heel strak in en terras worden weggewerkt.

De grote kussens stralen pure luxe uit. Voor de kleuren van de aluminium omkasting is er een ruim kleurenpalet verkrijgbaar. De binnenkant van de Lux is steeds wit. 

Deze spa is ontworpen om plaats te geven aan 4 personen.


Jacuzzi kopen | Lounge Concept jacuzzi

De Lounge Concept jacuzzi is zonder twijfel dé design reeks van de familie. Minimalistische lijnen, aandacht voor elk detail, strakke kussens... De Lounge Concept spa's zijn werkelijk oogverblindend mooi.

Deze spa's kunnen worden ingebouwd, maar ook in opbouw worden ze de blikvanger van jullie terras.

Personaliseer jouw bubbelbad met kussens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dankzij de Coril®-technologie is het mogelijk om de kuip in elke kleur naar keuze te ontwerpen! 

Verkrijgbaar in twee-, drie- of vierpersoons model.

lounge concept jacuzzi kopen Boutersem
Ontdek onze Lounge Concept jacuzzi's

Jacuzzi kopen | New Art Spa

Onze New’Art spa beschikt over een uniek design dankzij de pure en moderne lijnen. Het moderne ontwerp is ideaal voor alle ruimtes, zowel binnen als buiten. 

Het PureLine witte meubel met keramiekeffect is voorzien van een verlicht paneel voor een warme sfeerverlichting

Aroma- en kleurentherapie zorgen voor een sensuele reis. Een plekje voor uzelf, aangesloten dankzij het Wifi Touch Panel. Vanaf uw Smartphone kunt u de temperatuur op afstand instellen zodat u bij thuiskomst direct in het warme water kunt glijden om van uw playlist te genieten. 

De New’Art spa zorgt voor eindeloos genieten, gedurende alle seizoenen. Deze milieubewuste spa is voorzien van het EcoSpa thermische isolatiesysteem en UV waterbehandeling. 

Verkrijgbaar in twee-, drie- of vijfpersoons model.

Wat zijn de kosten van een jacuzzi?

Hoeveel een spa jacuzzi kost hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte, het merk, de functies die je bubbelbad dient te hebben, ...

Kom gerust praten over jouw droomjacuzzi, wij bezorgen je graag een vrijblijvende offerte op maat.

Waarom kiezen voor een jacuzzi van FLOW?

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een bubbelbad bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje wellness in je tuin in Boutersem met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment?

jacuzzi kopen Boutersem

FLOW Jacuzzi's en spa's | Jacuzzi kopen Boutersem

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW jacuzzi's en spa's!

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. 

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen.
Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Bezoek onze socials:

Facebook - Instagram -  Youtube - Pinterest 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x