Zwembad op maat Boutersem

Op zoek naar een zwembad op maat in Boutersem? Benieuwd naar de zwembad op maat prijs? We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past en houden rekening met uw smaak en budget.

Bereken de prijs voor jouw zwembad op maat

zwembad op maat Boutersem

Welk zwembad kiezen?

Je wilt graag een zwembad op maat laten plaatsen in Boutersem, maar weet niet welk zwembad je moet kiezen? Bij FLOW zijn we overtuigd van polypropyleen, de heilige graal onder de zwembaden.

De voordelen van een polypropyleen zwembad op maat:

1. Antibacterieel

U wilt niet zwemmen in een broeihaard aan bacteriën en algen. Door het antibacterieel effect van polypropyleen en de gladde wanden van uw zwembad, vermijdt u dat er te veel algen en bacteriën zich nestelen in uw bad.

2. Duurzaam

Wanneer roestvrijstaal in de chemische industrie niet volstaat, gebruiken ze ook daar polypropyleen. Het materiaal is dus uiterst duurzaam. Vaak wordt het gebruikt in de petrochemie en de ziekenhuissector of in producten die duurzaam moeten zijn, zoals kunstgras, gasleidingen of zelfs opslagtanks van zwavelzuur. Met een zwembad dat osmose-vrij is, zich thuis voelt bij temperaturen van -20°C tot +90°C, geen last heeft van UV-licht en chemische producten geen aandacht schenkt, koopt u een zwembad voor het leven.

3. Prijs

Een zwembad in polypropyleen is soms iets duurder in aankoop. Toch is de totaalprijs een voordeel omdat we weten dat u die dubbel en dik terugverdient dankzij de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. In tegenstelling tot een betonnen kuip waar de liner kan scheuren/lekken of de betegeling moet hersteld worden, of een polyester bad waar osmose optreedt, moet u bij een polypropyleen zwembad op maat geen herstellingen uitvoeren. De levensduur is bovendien ontzettend lang. In tegenstelling tot een liner die 10 tot 15 jaar meegaat, is dit een zwembad voor het leven.

4. Op maat

Een absoluut voordeel is dat polypropyleen maatwerk tot op de millimeter toelaat. Zo kunnen we bij FLOW bijvoorbeeld rekening houden met de randbetegeling zodat men door de aangepaste maat van het bad precies op een hele tegel uitkomt. Een aanpalend terras komt daardoor ook beter tot zijn recht.

5. Dikte platen

Bij FLOW maken wij gebruik van platen van 1cm dikte. Dit garandeert de lange levensduur en een degelijke isolatiewaarde. Bovendien worden de baden in België geproduceerd, waardoor we export vanuit het buitenland vermijden.

Zwembad op maat laten maken Boutersem

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang jouw wens of de mogelijkheden van uw tuin. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking.

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. De kuip wordt in monoblok bij u in Boutersem geleverd, zodat een snelle plaatsing mogelijk is.

Ik wil een zwembad op maat!

Zwembad op maat in Boutersem.

Zwembad op maat in Boutersem.

Op zoek naar inspiratie voor jouw inbouw zwembad op maat? 

Zwembadbrochure gratis downloaden

Zwembad op maat prijs

Om een competitieve prijs te garanderen werken wij eveneens met basismodellen van deze zwembadkuipen. Deze minimalistische zwembaden zijn tevens tot in het kleinste detail uitgepuurd.

Onze zwembaden worden telkens voorzien van een onderwater strandbank, waar op een esthetische wijze het zwembadrolluik wordt weggewerkt. Deze geïntegreerde rolluiknis is (indien nodig) tevens volledig toegankelijk, zonder enig obstakel.

De enkelvoudige ingelaste trap is een tweede standaardcomponent van onze polypropyleen zwembaden op maat. Deze is makkelijk in gebruik en oogt elegant, zonder te veel aan gebruiksoppervlakte in te boeten. 

Tot slot voorzien wij elk zwembad van sfeervolle zwembadverlichting. Met deze LED onderwaterverlichting wordt uw zwembad ’s avonds ook een eyecatcher in uw tuin. Deze verlichting zorgt voor een magische sfeer in en rond uw zwembad.

Zwembad op maat in Boutersem.

De prijs van jouw zwembad op maat in Boutersem?

Nu gratis berekenen!

Hoe wordt een zwembad op maat geplaatst?

De plaatsing van een polypropyleen zwembad op maat verloopt relatief snel, in tegenstelling tot de tijdrovende aanleg van een betonnen zwembad. De zwembadkuip wordt op voorhand gefabriceerd zodat deze in één stuk - in monoblok - geleverd kan worden. 

Voordat we deze kuip laten plaatsen, wordt door ons team de nodige grondwerken uitgevoerd. Na de plaatsing stabiliseren we de kuip en zorgen we voor de aansluiting van het zwembad op de benodigde faciliteiten. Tot slot wordt het inbouw zwembad op maat afgewerkt met boordstenen. De aanleg van een eventueel terras wordt aansluitend op de plaatsing van het zwembad ingepland. 

De totale plaatsing van jouw inbouw zwembad op maat neemt hooguit een week in beslag en zit inbegrepen in onze prijzen.

Ik wil een zwembad op maat!

Ontdek hier hoe snel een FLOW zwembad op maat geplaatst wordt:


Zwembadafdekking op maat

Een stevige zwembadafdekking garandeert de veiligheid van mensen en dieren rondom uw zwembad op maat. Daarnaast biedt het ook bescherming tegen vuil en fungeert het als isolatie. Dit alles zonder in te boeten aan elegant design.

De zwembadafdekkingen wordt bij FLOW als inbouwsysteem geïnstalleerd. De lamellen zwembadafdekking wordt steeds onzichtbaar weggewerkt in een geïntegreerde en zelfreinigende rolluiknis onder de strandbank. 

Dit biedt meerdere voordelen: er ontstaat een ondiepe waterzone. De afdekking van de rolluiknis kan dienen als zitbank onder de waterspiegel. Op deze manier treedt er geen verlies op van zwemoppervlak. De rolluinis is - indien nodig - eenvoudig toegankelijk, gezien de afdekking van de nis opengeklapt kan worden. 

De lamellenafdekking rolt vanuit het water omhoog wanneer het zwembad wordt afgesloten.

Onze zwembaden blinken uit in hun strakke en elegante lijnen en staat bovendien het gebruiksgemak niet in de weg!

Zwembad op maat in Boutersem.

Ik wil een zwembadafdekking op maat!

Waarom kiezen voor een zwembad van FLOW?

  • Kwaliteit en perfectionisme

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden op maat goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin in Boutersem. Bij FLOW vloeien vormgeving en kwaliteit in elkaar over. Onze zwembaden op maat worden vervaardigd uit 100% hoogwaardig polypropyleen en worden in het atelier op maat geproduceerd. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau. FLOW gaat voor duurzaam en tijdloos.

  • Persoonlijke aanpak

Samen kijken we met u naar uw project, we komen ter plaatste in Boutersem en maken een offerte op maat. We zoeken samen naar het inbouw zwembad op maat dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we u advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met smaak en budget. Na onze kennismaking kijken we samen hoe uw zwemdroom werkelijkheid wordt. De plaatsing van uw zwembad wordt met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Onze samenwerking stopt niet na het plaatsen van uw zwembad, ook voor het onderhoud kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor, tijdens én na de werken. Tevredenheid - ook op lange termijn - staat bij ons centraal. Wij zijn maar tevreden als onze klanten tevreden zijn. FLOW is niet enkel met zwembaden bezig, maar ook met mensen!

  • Esthetiek en afwerking

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. Onze zwembaden vallen op door hun strakke en elegante lijnen en staat bovendien het gebruiksgemak niet in de weg!

  • Onderhoudsvriendelijk

Onze polypropyleen zwembaden op maat hebben gladde wanden, wat onderhoud vereenvoudigt. Micro-organismen krijgen weinig kans om zich vast te hechten. Er is dus minder nood aan chemische producten om het zwembad te reinigen. Dankzij onze kwalitatieve filterunit garanderen wij door de juiste technieken en installatie glashelder zwembadwater en een zorgeloze zwembadervaring.

  • Totaalconcept 

Helemaal tot rust komen in een prachtige tuin met zwembad? Bij FLOW leveren we totaaloplossingen. We leggen niet alleen een maatwerk zwembad voor u aan, we kunnen ook bijpassend een terras aanleggen en poolhouse voorzien. Een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving, in overeenstemming met uw eigen wensen en noden. Om het totaalproject vlot te laten verlopen, trachten we de aanleg van uw zwembad en uw terras of poolhouse op hetzelfde moment in te plannen.

Ik wil een zwembad op maat laten plaatsen!

Flow zwembaden op maat in Boutersem.

FLOW Zwembaden | Zwembad op maat Boutersem

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW zwembaden!

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. 

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen.
Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Bezoek onze socials:

Facebook - Instagram -  Youtube - Pinterest 

FLOW BV

Zavelstraat 1

3300 Oplinter

E. info@flowzwembaden.be

 +32 486 23 55 40
+32 473 66 12 30

Zwembad op maat Boutersem

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x