Zwembad onderhoud

Onderhoud zwembad en service na verkoop

Hulp bij het onderhouden van uw zwembad

Ook na de bouw van polypropyleen zwembad kan u bij ons terecht. Zowel voor onderhoudsbeurten als voor andere services helpen we u zo snel mogelijk uit de nood. Naast het beperkte onderhoud vereist een zwembad jaarlijks twee technische onderhoudsbeurten: het ‘winterklaar maken’ aan het einde van het zwemseizoen en het ‘zomerklaar maken’ wanneer de temperaturen opnieuw stijgen. Wij bieden geheel vrijblijvend beide technische onderhoudsbeurten op het juiste moment aan zodat u zorgeloos van uw eigen zwembad kunt genieten.

ZOMER ONDERHOUD

Het belangrijkste onderhoud is wanneer we uit de winterperiode komen naar de lente toe, voor het zwembadseizoen. Alle opgehoopte vuilresten dienen dan verwijderd te worden om bacteriële en algengroei tegen te gaan. De filterintervallen dienen aangepast te worden en de waterkwaliteit moet terug op “peil” gebracht worden. De ontsmettingsautomaat dient opnieuw geijkt en afgeregeld te worden.

Bestel je zomeronderhoud

WINTER ONDERHOUD

Ook het winteronderhoud hoort bij de standaard onderhoudsbeurten, aangezien het zwembad dan voor een geruime tijd in “rust” wordt geplaatst. Tijdens de winter zal het water van uw buitenzwembad ongeveer 6 maanden overwinteren. Zodra de temperatuur van het water gezakt is tot onder 14°, is dit het ideale moment om uw zwembad hierop voor te bereiden.

Bestel je winteronderhoud

Snelle dienst na verkoop

Heeft u een probleem met uw zwembad of wilt u enkele inbouwstukken vervangen of herstellen, dan zullen onze techniekers u zo spoedig mogelijk uit de nood helpen. Op die manier mist u zo weinig mogelijk zwemplezier.

Contacteer ons voor het onderhoud van uw zwembad

Zwembad onderhoud.

Bereken de kostprijs van uw FLOW zwembadOntvang uw zwembadbrochure

Zwembad onderhoud.

Zwembad onderhoud

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x