Inbouw zwembad Oplinter

Inbouw zwembad Oplinter gezocht? Welkom bij FLOW zwembaden! We ontwerpen graag uw zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin.

Wat wil u graag weten?

Wie is FLOW zwembaden?

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving.

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. Inbouw zwembad Oplinter gezocht? Uw zoektocht stopt hier. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Bij FLOW gaan vormgeving en functionaliteit hand in hand. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau. FLOW gaat voor tijdloos.

Bovendien bieden wij naast het plaatsen van uw droomzwembad ook nog service na verkoop. Zo kan u bij FLOW zwembaden ook terecht voor het onderhoud van uw zwembad, zowel in de Zomer als Winter. 


Waarom een inbouw zwembad?

Een inbouw zwembad is weliswaar duurder dan een opbouw zwembad maar heeft dan ook meerdere voordelen:

Op maat

Qua formaat valt er veel meer te kiezen. Inbouw zwembaden zijn in grotere afmetingen verkrijgbaar dan opbouw baden. De zwembaden in polypropyleen van FLOW kunnen bovendien volledig op maat gemaakt worden – tot op de centimeter naar keuze. Een inbouw zwembad is vaak ook dieper dan een opbouw. Echt zwemplezier gegarandeerd dus!

De blikvanger in uw tuin

Een ingebouwd zwembad kan perfect geïntegreerd worden in de tuin. In tegenstelling tot een opbouw zwembad is een inbouw zwembad vaak een blikvanger in uw tuin. Wanneer het zwembad verwerkt is in uw tuinontwerp, creëert het buiten een extra leefruimte. De ingebouwde polypropyleen zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Bovendien kunnen alle technische elementen onopvallend weggewerkt worden en staan ze de elegante en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Het zwembad heeft weinig tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen!

Lange levensduur

De lange levensduur van een inbouw zwembad is eveneens een pluspunt. Onze zwembaden in polypropyleen zijn erg kwalitatief en hebben een erg lange levensduur. Opbouw zwembaden zijn altijd wat kwetsbaarder omdat ze niet beschermd en ondersteund worden door omringende grond. Onze inbouw zwembaden in polypropyleen worden volledig ingegraven en op een stevige basis van stabilisé gezet.

Inbouw zwembad Oplinter door FLOW zwembaden.

Inbouw zwembad Oplinter door FLOW zwembaden.

Welk type zwembad kiezen?

Algemeen zijn er heel wat manieren om de kuip van uw zwembad te bouwen in beton of in kunststof, elk met zijn eigen plus- en minpunten. Een inbouw zwembad polyester? Of toch in vinyl-ester? We helpen u graag de verschillende materialen te vergelijken en belichten met plezier de voor- en nadelen van elk. Lees onze volledige analyse hier. 

Volgens ons is polypropyleen de beste keuze. Dankzij de monoblok-aanpak garandeert FLOW een snelle plaatsing. De kunststof zorgt ervoor dat we alle pijnpunten van de traditionele zwembaden en andere materialen wegwerken.

Voordelen van een polypropyleen inbouw zwembad:

1 | Antibacterieel: u wilt niet zwemmen in een broeihaard aan bacteriën en algen. Door het antibacterieel effect van polypropyleen en de gladde wanden van uw zwembad, vermijdt u dat er te veel algen en bacteriën zich nestelen in uw bad.

2 | Duurzaam: wanneer roestvrijstaal in de chemische industrie niet volstaat, gebruiken ze ook daar polypropyleen. Het materiaal is dus uiterst duurzaam. Vaak wordt het gebruikt in de petrochemie en de ziekenhuissector of in producten die duurzaam moeten zijn, zoals kunstgras, gasleidingen of zelfs opslagtanks van zwavelzuur. Met een zwembad dat osmose-vrij is, zich thuis voelt bij temperaturen van -20°C tot +90°C, geen last heeft van UV-licht en chemische producten geen aandacht schenkt, koopt u een zwembad voor het leven.

3 | Prijs: een inbouw zwembad polyester is goedkoper dan een zwembad in polypropyleen. Toch is de totaalprijs een voordeel omdat we weten dat u die dubbel en dik terugverdient dankzij de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. In tegenstelling tot een inbouw zwembad polyester waar osmose optreedt, of een betonnen kuip waar de liner kan scheuren/lekken of de betegeling moet hersteld worden, moet u bij een polypropyleen zwembad geen herstellingen uitvoeren. De levensduur is bovendien ontzettend lang. In tegenstelling tot een liner die 10 tot 15 jaar meegaat, is dit een zwembad voor het leven.

4 | Op maat: een absoluut voordeel is dat polypropyleen maatwerk tot op de millimeter toelaat. Een inbouw zwembad polyester daar tegenover is meestal gebonden aan de standaardformaten die leveranciers beschikbaar hebben. Bij FLOW houden we bijvoorbeeld rekening houden met de randbetegeling zodat men door de aangepaste maat van het bad precies op een hele tegel uitkomt. Een aanpalend terras komt daardoor ook beter tot zijn recht.

5 | Dikte platen: bij FLOW maken wij gebruik van platen van 1cm dikte. Dit garandeert de lange levensduur en een degelijke isolatiewaarde. Bovendien worden de baden in België geproduceerd, waardoor we export vanuit het buitenland vermijden.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x