Zwembad laten plaatsen Landen

Graag een polypropyleen zwembad laten plaatsen in Landen? Benieuwd naar de prijs om een zwembad te laten plaatsen?

We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past en houden rekening met uw smaak en budget. Tot snel bij FLOW!

Zwembad laten plaatsen prijsOntvang meer informatie

Zwembad laten plaatsen Landen.

Samen creëren we een unieke zwembadbeleving

FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren in uw zwembad tuin in Landen, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving.

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Droom weg bij onze zwembad realisaties

zwembad tuin laten plaatsen Landen

Een strak en sober zwembad als verlengde van uw woning

De zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Het is bijzonder in zijn natuurlijke eenvoud en heeft geen tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen. De lijnvoering van het zwembad houden we even zuiver als het water. Onze zwembaden in polypropyleen zijn een blikvanger in elke zwembad tuin en laten alle elementen op een natuurlijke manier samensmelten.

Polypropyleen als duurzame keuze voor uw zwembad

Onze zwembaden worden enkel vervaardigd uit het zuiverste polypropyleen. Dit materiaal is tot in de massa gekleurd, is chemisch hyper-resistent en van nature anti-bacterieel. Polypropyleen is volledig ongevoelig voor osmose, in tegenstelling tot polyester.

Kiezen voor een polypropyleen zwembad, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin, in uzelf.

Waarom kiezen voor polypropyleen?

Zwembad op maat

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin in Landen. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking.

Om een competitieve prijs te garanderen werken wij eveneens met basismodellen van deze zwembadkuipen. Deze minimalistische zwembaden zijn tevens tot in het kleinste detail uitgepuurd.

Onze zwembaden worden telkens voorzien van een onderwater strandbank, waar op een esthetische wijze het zwembadrolluik wordt weggewerkt. Deze geïntegreerde rolluiknis is (indien nodig) tevens volledig toegankelijk, zonder enig obstakel. 

De enkelvoudige ingelaste trap is een tweede standaardcomponent van onze polypropyleen zwembaden. Deze is makkelijk in gebruik en oogt elegant, zonder te veel aan gebruiksoppervlakte in te boeten. 

Tot slot voorzien wij elk zwembad van sfeervolle zwembadverlichting. Met deze LED onderwaterverlichting wordt uw zwembad ’s avonds ook een eyecatcher in uw tuin. Deze verlichting zorgt voor een magische sfeer in en rond uw zwembad.

Wenst u echter uw eigen creativiteit de vrije loop te laten, dan denken wij graag met u mee voor de realisatie van uw zwembaddroom.

zwembad laten plaatsen Landen

Zwembad op maat laten plaatsen

Keuze uit 4 kleuren voor uw kleurvast buitenzwembad op maat

Onze zwembaden zijn tot in de kern kleurvast en niet onderhevig aan extreme UV-omstandigheden. De kleur van uw zwembad kiest u voornamelijk volgens voorkeur van de waterkleur en de sfeer die u wenst te creëren. Een zwembad dat opgaat in de omgeving of juist als eyecatcher in uw tuin? 

Zwembad laten plaatsen | Zwembad wit

Zwembad laten plaatsen Landen

Een wit oppervlak laat bij zonlicht het water schitteren in een zachtblauwe kleur. 

Het water heeft een frisse en lichte kleur blauw. De tint van het water springt bij dit bad in het oog.

Zwembad laten plaatsen | Zwembad lichtgrijs

De lichtgrijze kleur geeft het water een krachtige uitstraling en veel diepte. 

Het water straalt een intense kleur blauw uit. Deze grijstint is modern en tijdloos. 

De kleur zorgt voor een niet verblindend, zichtbaar aanwezig en toch ingetogen toets.

Zwembad laten plaatsen Landen

Zwembad laten plaatsen | zwembad donkergrijs

De donkergrijze kleur maakt indruk vanwege haar donkere turquoise kleur. Een donkere basiskleur zorgt voor een meer eigentijdse en natuurlijke look. De kleur van het water is meer rustgevend dan bij een lichte ondergrond. Een donkergrijs zwembad heeft bij zonlicht een heldere en frisse uitstraling vanwege het krachtige blauwe water. Het water weerspiegelt de omgeving zonder te verblinden, precies zoals bij water in de natuur.

Zwembad laten plaatsen Landen

Zwembad laten plaatsen | Zwembad antraciet

Qua spiegeleffect is een antraciet zwembad erg vergelijkbaar met een zwart bad. Dit bad is donker-donker grijs. 

Het voordeel van deze antraciete kleur t.a.v. een zwart bad is dat een antraciet bad wél dieptegevoel geeft, ook bij minder zonnig weer. Een antraciet zwembad versterkt het spiegeleffect. Je krijgt dus een echte spiegelvijver die de omgeving reflecteert. Dat is erg mooi wanneer de omliggende bomen en planten lichtjes bewegen in de wind. 

Hoe donkerder je bad, hoe sneller het opwarmt in de zomer. Een donkere kleur trekt warmte aan. De watertemperatuur ligt dus net een beetje hoger dan bij een klassiek 'blauw' zwembad.

Hoe gaat het zwembad plaatsen in zijn werk?

De plaatsing van een polypropyleen zwembad verloopt relatief snel, in tegenstelling tot de tijdrovende aanleg van een betonnen zwembad. De zwembadkuip wordt op voorhand gefabriceerd zodat deze in één stuk - in monoblok - geleverd kan worden. Voordat we deze kuip laten plaatsen, wordt door ons team de nodige grondwerken uitgevoerd. Na de plaatsing stabiliseren we de kuip en zorgen we voor de aansluiting van het zwembad op de benodigde faciliteiten. Tot slot wordt het zwembad afgewerkt met boordstenen. De aanleg van een eventueel terras wordt aansluitend op de plaatsing van het zwembad ingepland.

Het zwembad plaatsen neemt hooguit een week in beslag en zit inbegrepen in onze prijzen

Ook benieuwd naar hoe de plaatsing van een polypropyleen zwembad in uw tuin in Landen in zijn werk gaat? Ontdek hier de unieke werkwijze van FLOW zwembaden!


Waarom kiezen voor een zwembad van FLOW?

Kwaliteit en perfectionisme

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin in Landen. Bij FLOW vloeien vormgeving en kwaliteit in elkaar over. Onze zwembaden worden vervaardigd uit 100% hoogwaardig polypropyleen en worden in het atelier op maat geproduceerd. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau. FLOW gaat voor duurzaam en tijdloos.

Persoonlijke aanpak

Samen kijken we met u naar uw project, we komen ter plaatste en maken een offerte op maat. We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we u advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met smaak en budget. Na onze kennismaking kijken we samen hoe uw zwemdroom werkelijkheid wordt. De plaatsing van uw zwembad wordt met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Onze samenwerking stopt niet na het plaatsen van uw zwembad, ook voor het onderhoud kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor, tijdens én na de werken. Tevredenheid - ook op lange termijn - staat bij ons centraal. Wij zijn maar tevreden als onze klanten tevreden zijn. FLOW is niet enkel met zwembaden bezig, maar ook met mensen!

Esthetiek en afwerking

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. Onze zwembaden vallen op door hun strakke en elegante lijnen en staat bovendien het gebruiksgemak niet in de weg!

Onderhoudsvriendelijk

Onze polypropyleen zwembaden hebben gladde wanden, wat onderhoud vereenvoudigt. Micro-organismen krijgen weinig kans om zich vast te hechten. Er is dus minder nood aan chemische producten om het zwembad te reinigen. Dankzij onze kwalitatieve filterunit garanderen wij door de juiste technieken en installatie glashelder zwembadwater en een zorgeloze zwembadervaring.

Totaalconcept 

Helemaal tot rust komen in een prachtige zwembad tuin? Bij FLOW leveren we totaaloplossingen. We leggen niet alleen een maatwerk zwembad voor u aan, we kunnen ook bijpassend een terras aanleggen en poolhouse voorzien. Een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving, in overeenstemming met uw eigen wensen en noden. Om het totaalproject vlot te laten verlopen, trachten we de aanleg van uw zwembad en uw terras of poolhouse op hetzelfde moment in te plannen.

Contacteer FLOW

Onze klanten aan het woord

FLOW Zwembaden | Zwembad laten plaatsen Landen

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW zwembaden!

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. 

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen.
Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Bezoek onze socials:

Facebook - Instagram - Tumblr - Youtube - Pinterest - Vimeo - Soundcloud

FLOW BV

Zavelstraat 1

3300 Oplinter

E. info@flowzwembaden.be

 +32 486 23 55 40
+32 473 66 12 30

Gratis zwembadbrochure ontvangen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x