Zwembad kopen Aarschot

Een zwembad kopen in Aarschot? 

Kwaliteit en perfectionisme vind je bij FLOW zwembaden.

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin in Aarschot. Bij FLOW gaan vormgeving en functionaliteit hand in hand. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau.

FLOW gaat voor tijdloos.

Benieuwd naar de prijs van onze zwembaden? 

Zwembad kopen Aarschot bij FLOW zwembaden


U wilt een zwembad kopen in Aarschot. Waarom kiezen voor een FLOW zwembad?

Persoonlijk

Samen kijken we met u naar uw project, we komen ter plaatste en maken een offerte op maat. We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we u advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met smaak en budget. Na onze kennismaking kijken we samen hoe uw zwemdroom werkelijkheid wordt. De plaatsing van uw zwembad in Aarschot wordt met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd.

Onze samenwerking stopt niet na het plaatsen van uw zwembad, ook voor het onderhoud kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor, tijdens én na de werken. Tevredenheid - ook op lange termijn - staat bij ons centraal. Wij zijn maar tevreden als onze klanten tevreden zijn. 

FLOW is niet enkel met zwembaden bezig, maar ook met mensen!

Zwembad kopen Aarschot - Persoonlijke aanpak

Esthetiek en afwerking

Zwembad kopen Aarschot - afwerking

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast (spiegellas). Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. 

Onze zwembaden vallen op door hun strakke en elegante lijnen en staat bovendien het gebruiksgemak niet in de weg!

Onderhoudsvriendelijk

Onze polypropyleen zwembaden hebben gladde wanden, wat onderhoud vereenvoudigt. Micro-organismen krijgen weinig kans om zich vast te hechten. Er is dus minder nood aan chemische producten om het zwembad te reinigen. Dankzij onze kwalitatieve filterunit garanderen wij door de juiste technieken en installatie glashelder zwembadwater en een zorgeloze zwembadervaring.

Totaalconcept

Helemaal tot rust komen in een prachtige tuin met zwembad? Bij FLOW leveren we totaaloplossingen.

We leggen niet alleen een maatwerk zwembad voor u aan, we kunnen ook bijpassend een terras aanleggen en poolhouse voorzien. Een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving, in overeenstemming met uw eigen wensen en noden.

 Om het totaalproject vlot te laten verlopen, trachten we de aanleg van uw zwembad en uw terras of poolhouse op hetzelfde moment in te plannen.

Zwembad kopen in Aarschot?

Zwembad kopen Aarschot - totaalconcept

FLOW Zwembaden, een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin.


Welk zwembad kopen?

Polypropyleen zwembad

Wanneer mensen een zwembad kopen, wordt er meer en meer gekozen voor een polypropyleen zwembad in de tuin. Polypropyleen heeft zijn kwaliteit en degelijkheid doorheen de jaren bewezen: het is flexibel, scheurvast en bovenal antibacterieel. Onze polypropyleen zwembaden zijn omwille van hun chemische resistentie ongevoelig voor osmose, een diffusieproces dat na verloop van tijd zwarte bubbels doet ontstaan in uw eens zo heldere kuip. Bovendien is dit materiaal UV bestendig en op de koop toe een zeer goede isolator. Door de jaren heen heeft polypropyleen zich in de markt gezet als het perfecte materiaal voor de constructie van inbouwzwembaden.

Een FLOW polypropyleen zwembad kopen, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin.

Indien u er aan denkt om een zwembad te kopen in Aarschot, bekijk dan zeker onze gratis brochure.

Zwembad kopen op maat

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking. 

Graag komen we even ter plaatse kijken om uw project te bespreken en een offerte op maat te maken. We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met uw smaak en budget.

Meer informatie over onze polypropyleen zwembaden of benieuwd naar onze aanpak? Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een afspraak.

Een skimmer of een overloopzwembad

Ons basiszwembad wordt standaard uitgerust met hoogwater skimmers. FLOW werkt met hoogwaterskimmers die toelaten dat het wateroppervlakte tot op enkele centimeters onder uw boordstenen reikt, wat het zwembad een prachtig uitzicht geeft. De skimmers zorgen er bovendien voor dat de drijvende deeltjes vlot afgevoerd worden via deze openingen in de zwembadrand. 

FLOW gaat telkens op zoek naar functionaliteit die de elegante lijnen van het zwembad niet in de weg staan!

Een overloopzwembad loopt letterlijk over. Bij overloopzwembaden ligt het niveau van het water gelijk met de rand van het zwembad. Hierdoor krijgt u niet alleen een exclusief visueel effect (een spiegel); het zorgt er ook voor dat het oppervlaktewater over de hele lengte van het zwembad wordt afgevoerd. Tijdens het zwemmen ontstaat hierdoor nagenoeg geen golfslag. Het water loopt rustig in de overloopgoot, wordt gefilterd en komt gezuiverd weer terug in het zwembad. Met een afdekrand van natuursteen voor de overloopgoot ontstaat er een vloeiende overgang tussen de omgeving en het water: de vloer verdwijnt als het ware in het zwembad.

Skimmer of overloopzwembad - zwembad kopen Aarschot

Ik wil een zwembad kopen in Aarschot, heb ik een bouwvergunning nodig?

Zoals u wellicht weet heeft u voor het aanleggen verharde constructies in de tuin in principe een bouwvergunning nodig. Toch bestaat er in Vlaanderen een vrijstellingsregeling waardoor u zonder vergunning al een heel eind kunt komen. 

We zetten voor u enkele regels even op een rijtje. U kan een zwembad kopen en aanleggen zonder bouwvergunning wanneer: 

      • De bebouwde oppervlakte van een niet-overdekte constructie (terras, zwembad, vijver) niet groter is dan 80m². Hou er rekening mee dat wanneer u reeds zo’n constructie heeft in de tuin, dat deze moeten worden meegeteld bij de berekening van de maximale oppervlakte.

      • Uw zwembad minstens 1m van de perceelgrens ligt. 

Belangrijk: de regels in het Brussels gewest zijn een stuk strikter. Hier is een bouwvergunning vereist vanaf een niet-overdekte constructie van 20m².

Wilt u een zwembad aanleggen in de tuin zonder te voldoen aan bovenstaande voorwaarden, dan zal u een bouwvergunning moeten aanvragen. Een vergunning voor de aanleg van uw zwembad vraagt u aan bij de gemeente. De gemeente behandelt uw aanvraag gemiddeld genomen binnen de dertig dagen. Zonder tegenbericht kan u na deze dertig dagen beginnen aan de bouw van uw zwembad. In andere gevallen kan de gemeente een onderzoek starten en kijken naar mogelijke bezwaren.

FLOW begeleidt u bij de bouwvergunning voor uw zwembad in Aarschot

U wilt een zwembad kopen en u weet niet of u een vergunning nodig heeft voor de aanleg van uw zwembad in Aarschot? Hulp nodig bij het aanvragen van deze vergunning? Geen probleem, wij helpen u graag op weg!

Voor meer info verwijzen wij u tevens graag naar de website van de Vlaamse overheid

Contacteer ons voor meer advies

Zwembad kopen Aarschot - Bouwvergunning

Zwembad kopen in Aarschot? Contacteer FLOW Zwembaden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x