Zwembad aanleggen Steenokkerzeel

Wil je een zwembad aanleggen in Steenokkerzeel?

FLOW plaatst zwembaden op maat in harmonie met uw huis en tuin.

FLOW gaat voor tijdloos.

zwembad aanleggen Steenokkerzeel

Een zwembad aanleggen? Kiezen voor FLOW, dat is kiezen voor kwaliteit en perfectionisme.

Persoonlijke aanpak

Samen kijken we met u naar uw project, we komen ter plaatse en maken een offerte op maat. We zoeken samen naar het zwembad dat bij u past. Een zwembad dat samenvloeit met uw huis en tuin. Daar waar nodig geven we u advies zodat u de beste en meest duurzame keuze kan maken, maximaal rekening houdend met smaak en budget.

Professionele plaatsing

Na onze kennismaking kijken we samen hoe uw zwemdroom werkelijkheid wordt. De plaatsing van uw zwembad in Steenokkerzeel wordt met veel zorg en oog voor detail uitgevoerd.


Service na verkoop

Onze samenwerking stopt niet na het plaatsen van uw droomzwembad, ook voor het onderhoud kan u bij ons terecht. Wij blijven bereikbaar voor al uw vragen. Wij zijn uw betrouwbare partner voor, tijdens én na de werken. Tevredenheid - ook op lange termijn - staat bij ons centraal. FLOW is niet enkel met zwembaden bezig, maar ook met mensen!

Een zwembad voor het leven

Kiezen voor een polypropyleen zwembad, is dus kiezen voor zekerheid op langere termijn. Het aanleggen van een buitenzwembad is immers een duurzame investering in uw huis en tuin.

Kiezen voor polypropyleen is kiezen voor zekerheid

Steeds meer mensen kiezen voor een polypropyleen zwembad in de tuin. Polypropyleen heeft zijn kwaliteit en degelijkheid doorheen de jaren bewezen: het is flexibel, scheurvast en bovenal antibacterieel. Onze polypropyleen zwembaden zijn omwille van hun chemische resistentie ongevoelig voor osmose, een diffusieproces dat na verloop van tijd zwarte bubbels doet ontstaan in uw eens zo heldere kuip. Bovendien is dit materiaal UV bestendig en op de koop toe een zeer goede isolator. Door de jaren heen heeft polypropyleen zich in de markt gezet als het perfecte materiaal voor de constructie van inbouwzwembaden.

Ontvang meer informatie over polypropyleen zwembaden

Ontvang je gratis prijsofferte

Zwembad aanleggen in Steenokkerzeel? Kiezen voor FLOW zwembaden, dat is kiezen voor een zwembad op maat dat aan al uw wensen voldoet.

Onze polypropyleen zwembaden worden steeds op maat gemaakt. U kan dus zelf beslissen over de uiteindelijke oppervlakte van uw kuip, naargelang uw wens of de mogelijkheden van uw tuin. U hebt dan vrije keuze naar afmeting en afwerking. 

Onze zwembadkuipen worden gemaakt uit polypropyleen platen die in het atelier aan elkaar worden gelast. Hierdoor bekomt men gladde wanden en rechte hoeken, wat perfect aansluit bij het hedendaagse en sobere design van vele tuinen. De hoge waterlijn, het minimalistisch design en de elegante toegangstrap zorgen ervoor dat het bad uitblinkt in zijn puurheid. 

De kuip wordt in monoblok bij u geleverd, zodat een snelle aanleg van uw zwembad in Steenokkerzeel mogelijk is.

Hoe gaat de plaatsing van een polypropyleen zwembad in zijn werk?

De aanleg van een polypropyleen zwembad verloopt relatief snel, in tegenstelling tot de tijdrovende aanleg van een betonnen zwembad. De zwembadkuip wordt op voorhand gefabriceerd zodat deze in één stuk - in monoblok - geleverd kan worden. Voordat we deze kuip laten plaatsen, wordt door ons team de nodige grondwerken uitgevoerd. Na de plaatsing stabiliseren we de kuip en zorgen we voor de aansluiting van het zwembad op de benodigde faciliteiten. Tot slot wordt het zwembad afgewerkt met boordstenen. De aanleg van een eventueel terras wordt aansluitend op de plaatsing van het zwembad ingepland. 

Overtuigd om een zwembad aan te leggen in je tuin in Steenokkerzeel? De totale plaatsing neemt hooguit een week in beslag en zit inbegrepen in onze prijzen. 

Neem eens een kijkje achter de schermen:

Ontdek enkele van onze realisaties

Project zwembad wit

Een wit oppervlak laat bij zonlicht het water schitteren in een zachtblauwe kleur. Het water heeft een frisse en lichte kleur blauw.

zwembad aanleggen Steenokkerzeel

Project zwembad lichtgrijs

De lichtgrijze kleur geeft het water een krachtige uitstraling en veel diepte. Het water straalt een intense kleur blauw uit.

Zwembad aanleggen Steenokkerzeel

Project zwembad donkergrijs

De donkergrijze kleur maakt indruk vanwege haar donkere turquoise kleur. Een donkere basiskleur zorgt voor een meer eigentijdse en discrete touch.

Zwembad aanleggen Steenokkerzeel

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem.

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. Wij nemen niet enkel de aanleg van het zwembad op ons, maar ook aanleg van de tuin, terras of poolhouse.

Wanneer we een zwembad aanleggen gaan we voor het totaalpakket. We zorgen voor een kwalitatieve zwembadafdekking die de veiligheid garandeert van menen en dieren rondom uw zwembad.

Een zwembadpomp, warmtepomp, ontsmettingssysteem of filterunit nodig voor de aanleg van uw zwembad? Met de juiste zwembadtechnieken en installatie zorgen we voor een zorgeloze zwembadervaring. 

Ontvang meer informatie, of ontvang hier snel en eenvoudig een prijsindicatie

Kwaliteit en perfectionisme, dat zijn FLOW zwembaden!

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. 

FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen.
Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Bezoek onze socials:

Facebook - Instagram - Tumblr - Youtube - Pinterest - Vimeo - Soundcloud

FLOW BV

Zavelstraat 1

3300 Oplinter

E. info@flowzwembaden.be

 +32 486 23 55 40
+32 473 66 12 30

Zwembad in uw tuin - Zwembad kopen - Zwembadafdekking - Polypropyleen zwembad

Zwembad aanleggen Steenokkerzeel

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x