Inbouw zwembad Hoegaarden

Inbouw zwembad laten plaatsen in Hoegaarden? Welkom bij FLOW zwembaden! We ontwerpen graag uw inbouw zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Breken nu de prijs van uw inbouw zwembad in Hoegaarden.

Inbouw zwembad Hoegaarden.

Wie is FLOW zwembaden?

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte in Hoegaarden een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW zwembaden streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een zwembad, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving.

Kwaliteit en perfectionisme vat het vakmanschap van FLOW zwembaden goed samen. Graag een inbouw zwembad laten plaatsen in Hoegaarden? We ontwerpen met u als klant een uniek en duurzaam concept: een zwembad op maat in harmonie met uw huis en tuin. Bij FLOW gaan vormgeving en functionaliteit hand in hand. De technische elementen zijn onopvallend weggewerkt en staan de elegantie en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Geen detail werd aan het toeval overgelaten en ook de technische aspecten zijn van hoog niveau. FLOW gaat voor tijdloos.

Bovendien bieden wij naast het plaatsen van uw droomzwembad ook nog service na verkoop. Zo kan u bij FLOW zwembaden ook terecht voor het onderhoud van uw zwembad, zowel in de Zomer als Winter.

Waarom een inbouw zwembad in Hoegaarden laten plaatsen?

Ontdek drie voordelen van een inbouw zwembad in Hoegaarden tegenover een opbouw zwembad:

1. Inbouw zwembad op maat

Qua formaat valt er veel meer te kiezen. Inbouw zwembaden zijn in grotere afmetingen verkrijgbaar dan opbouw baden. De zwembaden in polypropyleen van FLOW kunnen bovendien volledig op maat gemaakt worden – tot op de centimeter naar keuze. Een inbouw zwembad in Hoegaarden is vaak ook dieper dan een opbouw. Echt zwemplezier gegarandeerd dus!

2. De blikvanger in uw tuin te Hoegaarden

Een ingebouwd zwembad kan perfect geïntegreerd worden in de tuin. In tegenstelling tot een opbouw zwembad is een inbouw zwembad vaak een blikvanger in uw tuin. Wanneer het zwembad verwerkt is in uw tuinontwerp, creëert het buiten een extra leefruimte. De ingebouwde polypropyleen zwembaden van FLOW hebben wat veel puristen zich wensen: pure eenvoud, stijl en rust in het lijnenspel. Bovendien kunnen alle technische elementen onopvallend weggewerkt worden en staan ze de elegante en sobere lijnen van het bad niet in de weg. Het zwembad heeft weinig tierlantijntjes nodig om schoonheid uit te stralen!

3. Lange levensduur

De lange levensduur van een inbouw zwembad is eveneens een pluspunt. Onze zwembaden in polypropyleen zijn erg kwalitatief en hebben een erg lange levensduur. Opbouw zwembaden zijn altijd wat kwetsbaarder omdat ze niet beschermd en ondersteund worden door omringende grond. Onze inbouw zwembaden in polypropyleen worden volledig ingegraven en op een stevige basis van stabilisé gezet.

Contacteer onze experten

Wat is het beste inbouw zwembad in Hoegaarden?

De verschillende soorten inbouw zwembaden in Hoegaarden

Er zijn diverse methoden om de kuip van uw inbouwzwembad te construeren, of het nu in beton of kunststof is, en elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bent u benieuwd naar een zwembad van polyester of misschien vinyl-ester? Wij staan klaar om de verschillende opties met u door te nemen en lichten graag de specifieke voordelen en nadelen van elk materiaal toe. Ontdek onze uitgebreide analyse of maak het uzelf gemakkelijk: wij onthullen het beste materiaal - polypropyleen. Dit type kunststof zorgt ervoor dat we alle pijnpunten van de traditionele zwembaden en andere materialen wegwerken. Bovendien zorgt Flow voor een snelle plaatsing dankzij de monoblok-aanpak.

De voordelen van een polypropyleen inbouwzwembad in Hoegaarden zijn aanzienlijk:

  • Antibacterieel

Niemand wil zwemmen in een zwembad vol bacteriën en algen. Dankzij het antibacteriële karakter van polypropyleen en de gladde wanden van het zwembad, vermindert u aanzienlijk de kans op algen- en bacteriegroei.

  • Duurzaamheid

Polypropyleen wordt zelfs in de chemische industrie gebruikt als roestvrijstaal niet volstaat, wat de uitzonderlijke duurzaamheid van het materiaal bewijst. Dit materiaal vindt zijn toepassing in sectoren als de petrochemie en gezondheidszorg, en wordt gebruikt voor producten die lang mee moeten gaan, zoals kunstgras en gasleidingen. Een polypropyleen zwembad is osmose-vrij, weerstaat temperaturen van -20°C tot +90°C, is UV-bestendig en ongevoelig voor chemische producten – een investering voor het leven.

  • Prijs-kwaliteitverhouding

Hoewel een polyester inbouwzwembad initieel goedkoper kan zijn, biedt polypropyleen op lange termijn meer waarde door zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak. In tegenstelling tot polyester zwembaden die last kunnen hebben van osmose of betonnen zwembaden waarbij de liner kan scheuren, is een polypropyleen zwembad vrij van dergelijke problemen en gaat het aanzienlijk langer mee.

  • Maatwerk

Een uniek voordeel van polypropyleen is de precisie in maatwerk. Waar polyester zwembaden vaak beperkt zijn tot standaardafmetingen, biedt polypropyleen de mogelijkheid tot maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Bij FLOW houden we rekening met dergelijke details, zoals de integratie van het zwembad met de randbetegeling en het terras, voor een perfecte afwerking.

  • Dikte van de platen

FLOW gebruikt platen van 1 cm dik, wat zorgt voor een lange levensduur en goede isolatiewaarde. Onze baden worden bovendien in België geproduceerd, wat de export vanuit het buitenland overbodig maakt.

Bereken de prijs van uw inbouw zwembad in Hoegaarden

Vragen of twijfels over de plaatsing van uw inbouw zwembad?

Heeft u vragen over de installatie van uw nieuwe inbouw zwembad in Hoegaarden? Of twijfelt u over de beste optie voor uw situatie? Ons deskundige team staat klaar om u te ondersteunen. Wij bieden deskundig advies over alles, van materiaalkeuze tot de uiteindelijke plaatsing. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van uw droomzwembad. Uw tevredenheid en gemoedsrust zijn onze prioriteit!

Inbouw zwembad Hoegaarden.

Inbouw zwembad Hoegaarden

Volg onze realisaties via Facebook, Instagram of YouTube.

Inbouw zwembad Hoegaarden

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x