Terras en boordstenen

Boordstenen maken je zwembad af!

De keuze van boordsteen en zwembadtegel heeft veel invloed op de uitstraling van uw polypropyleen zwembad én tuin. De keuze van afwerkingsmateriaal is er dus niet eentje om licht over te gaan. Het zwembad moet niet alleen bij uw tuin en het huis passen, de materialen moeten u ook goed laten voelen en praktisch zijn.

De keuze van uw boordsteen bepaalt het karakter van uw zwembad en leefomgeving. Houdt u van een klassieke stijl? Dan gaat u wellicht eerder voor afgeronde boordstenen voor uw terras. Mag het wat strakker bij een moderne woning, dan spant de boordsteen met een rechte neus meestal de kroon. Heeft het tijdloze van natuursteen uw voorkeur of eerder het hedendaagse van keramiek? 

Naast het esthetische aspect, hebben boordstenen rond een zwembad ook een functie. Ze vangen het spatwater op en hebben hierdoor best ook een anti-slip effect, zeker met kleine kinderen in de buurt. Overweeg daarom een steen met een voldoende korrelgrootte, voor een grotere ruwheid én veiligheid.

Terras en poolhouse als belevingsruimte rond uw zwembad

Als kers op de taart, kan u door FLOW zwembaden een terras in hetzelfde materiaal laten aanleggen als de boordstenen van uw zwembad. Op die manier vormen uw zwembad, terras en tuin een harmonieus geheel. Om het totaalproject vlot te laten verlopen, trachten we de aanleg van uw zwembad en uw terras op hetzelfde moment in te plannen.

Terras en boordstenen.

Terras en boordstenen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x