Lux jacuzzi

Leven aan het water met FLOW jacuzzi's

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW ' jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

Contacteer ons vrijblijvend

Lux jacuzzi

De Lux is dé spa als je voor een minimalistische look wenst te gaan. Strak, luxe, design. Deze spa kan in opbouw geplaatst worden of kan heel strak in en terras worden weggewerkt. De grote kussens stralen pure luxe uit. Voor de kleuren van de alu omkasting is er een ruim kleurenpallet verkrijgbaar. De binnenkant van de Lux is steeds wit. Deze spa is ontworpen om plaats te geven aan 4 personen.

Lux jacuzzi

Lux jacuzzi

Uit een chemie tussen elegantie en eenvoudige lijnen is de Lux-spa geboren. Klaar om uw terras dat extra tikje luxe te geven en uw lichaam te doen herbronnen.

Elke Lux heeft een ozonator, verwarmingselement, balboa besturing, 2 boosterpompen, 1 circulatiepomp, een blower, 5 kussens en turbo jets!

De buitenzijde van de spa is afgewerkt met een alu paneel. Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: alu white, alu silver, alu dark grey, alu black.

Lux Dark grey

Zitplaatsen: 4
Jets: 45
Afmetingen: 2.25 x 2.20 x 0.90m

Lux jacuzzi

Lux jacuzzi

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Onze jacuzzi's op een rijtje

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje welness in je tuin met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment, neem dan contact met ons op!

Contacteer ons voor alle details

Lux jacuzzi

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x