New'Art Spa

Leven aan het water met FLOW spa's

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW ' jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

New'Art Spa

  • De NEW’ART spa beschikt over een uniek design dankzij de pure en moderne lijnen. Het moderne ontwerp is ideaal voor alle ruimtes, zowel binnen als buiten. Het PureLine witte meubel met keramiekeffect is voorzien van een verlicht paneel voor een warme sfeerverlichting. 
  • Een optimaal gevoel van welzijn dankzij de 28 inox massagejets et 14 luchtinlaten. Sluit uw ogen en laat uw hoofd rusten op één van de 3 beschikbare hoofdsteunen
  • Aroma- en kleurentherapie zorgen voor een sensuele reis. 
  • Een plekje voor uzelf, aangesloten dankzij het Wifi Touch Panel. Vanaf uw Smartphone kunt u de temperatuur op afstand instellen zodat u bij thuiskomst direct in het warme water kunt glijden om van uw playlist te genieten. 
  • De NEW’ART spa zorgt voor eindeloos genieten, gedurende alle seizoenen. Deze milieubewuste spa is voorzien van het EcoSpa thermische isolatiesysteem en UV waterbehandeling.

New'Art Spa

New'Art Spa

New'Art SpaNew'Art Spa

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Onze spa's op een rijtje

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje welness in je tuin met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment, neem dan contact met ons op!

Contacteer ons voor alle details

New'Art Spa

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x