Lounge concept jacuzzi

Leven aan het water met FLOW jacuzzi's

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW ' jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

Lounge concept Design Jacuzzi

Lounge concept spa: oogverblindend mooi. De Lounge Concept Supreme is zonder twijfel de design reeks van de familie. Minimalistische lijnen, aandacht voor elk detail, strakke kussens... de Lounge Concept spa's zijn werkelijk oogverblindend mooi. Ze kunnen worden ingebouwd, maar ook in opbouw worden ze de blikvanger van jullie terras. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Lounge concept jacuzzi

Lounge concept jacuzzi

Lounge concept supreme jacuzzi

De lounge concept supreme heeft een Coril binnenkant voor nog meer strakheid. De positie van de V-jets kunnen gekozen worden zodat deze perfect aansluiten bij hetgeen u en uw gezinsleden verwachten van de massage. 

Deze tijdloze spa kan worden aangepast naar uw kleurvoorkeur. Dankzij de Coril®-technologie is het mogelijk om de kuip in elke kleur naar keuze te ontwerpen! Verander uw Spa in de perfecte match met zijn omgeving!

Onze leds zijn ingebouwd in het acrylic van de spa. Deze techniek maakt het mogelijk om u de best lichttherapie te geven zonder doorboring van de schelp

Zowel de kuip als de panelen van de spa zijn thermisch geïsoleerd met polyurethaanschuim. Hierdoor behoud het water beter zijn temperatuur en daalt het energieverbruik. Dit alles om u de beste comfortervaring te bieden!

Zich bewust van de aanwezigheid van technologie in ons leven, heeft Portcril hun spa's geüpdatet met een draadloze afstandsbediening. Bedien direct uw spa altijd en overal!

De B4.1 is een audiosysteem dat muziek afspeelt via draadloze Bluetooth®-technologie. Dit audiosysteem bevat 4 luidsprekers en 1 subwoofer om de perfecte manier te bieden om muziek naar uw spa te brengen. De Audio B4.1 is compatibel met vele audiobronnen, zoals iPads en smartphones die zijn uitgerust met Bluetooth®.

Lounge concept jacuzzi

Lounge concept II Design

Zitplaatsen: 2
Jets: 35
Verlichting: Led
Kuip: wit
Afmetingen: 2.20 x 1.40 x 0.70m

Lounge concept III Design

Zitplaatsen: 3
Jets: 40
Verlichting: Led
Kuip: wit
Afmetingen: 2.20 x 1.90 x 0.70m

Lounge concept IV Design

Zitplaatsen: 4
Jets: 45
Verlichting: Led
Kuip: wit
Afmetingen: 2.20 x 2.40 x 0.70m

Lounge concept II Supreme

Zitplaatsen: 2
Jets: 38
Verlichting: Inshell Led
Kuip: Coril
Afmetingen: 2.20 x 1.40 x 0.70m

Lounge concept III Supreme

Zitplaatsen: 3
Jets: 46
Verlichting: Inshell Led
Kuip: Coril
Afmetingen: 2.20 x 1.90 x 0.70m

Lounge concept IV Supreme

Zitplaatsen: 4
Jets: 49
Verlichting: Inshell Led
Kuip: Coril
Afmetingen: 2.20 x 2.40 x 0.70m

Lounge concept jacuzzi

Lounge concept jacuzzi

Lounge concept jacuzzi


Interesse? Contacteer ons vrijblijvend

Onze jacuzzi's op een rijtje

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje welness in je tuin met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment, neem dan contact met ons op!

Contacteer ons voor alle details

Lounge concept jacuzzi

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x