Emotion line jacuzzi's

Leven aan het water met FLOW jacuzzi's

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW ' jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

Emotion line jacuzzi's

De Emotion reeks is dé betaalbare spa die toch een stuk mooier en strakker is dan de andere spa's in dit segment.

De omkasting is in het stijfvolle 'ecowood grey', de schelp van de spa is strak wit. Er zijn twee booster pompen. Eveneens voorzien van een blower. De Balboa bediening en hele degelijke isolatie zorgen ervoor dat deze spa niet moet onderdoen voor zijn duurdere broertjes!

Verkrijgbaar in een driepersoons of een vijfpersoons model!

jacuzzi uw spa

Jacuzzi spa

Emotion line premium jacuzzi

De Emotion Premium is een luxe uitvoering van de gewone Emotion. De spa is uiterst strak met zijn aluminium omkasting in donker grijs. De schelp is eveneens wit.

Er is een circulatiepomp én twee boosterpompen. De bediening is eveneens van Balboa maar heeft een premium scherm met meer functies.

Model verkrijgbaar in zowel drie-, vijf- als zespersoons versie. Scrol verder voor meer info.

Premium 310

Zitplaatsen: 3
Jets: 37
Afmetingen: 
2.06 x 1.50 x 0.80m

Premium 510

Zitplaatsen: 5 (1 ligger)
Jets: 55
Afmetingen: 
2.06 x 1.92 x 0.85m

Premium 520

Zitplaatsen: 5 (2 liggers)
Jets: 57
Afmetingen: 
2.03 x 2.03 x 90 m

Premium 610

Zitplaatsen: 6
Jets: 60
Afmetingen: 
2.20 x 2.20 x 0.90 m

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Onze jacuzzi's op een rijtje

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje welness in je tuin met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment, neem dan contact met ons op!

Contacteer ons voor alle details

Emotion line jacuzzi's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x