Double deluxe jacuzzi's

Leven aan het water met FLOW jacuzzi's

De ontspannende werking van water laat uw outdoor leefruimte een rustgevende sfeer uitstralen. FLOW ' jacuzzi's streeft ernaar om met een toegevoegde waarde van water een complete beleving te creëren, zowel voor ontspannende als opwekkende momenten. Zo’n beleving vraagt niet zomaar een jacuzzi, maar een totaalconcept dat stijlvol en harmonisch aangepast is aan de omgeving. 

Contacteer ons vrijblijvend

Double deluxe jacuzzi

De naam zegt het zelf. De double reeks heeft steeds 2 liggers en is een echte luxe spa met alles erop en eraan!

Waterjets, roterende jets, prachtige Balboa bediening en helemaal naar jouw smaak te configureren qua kleure binnen en buiten!

Deze parel wordt vast en zeker een eyecatcher op jullie terras of onder jullie overkapping.

Verkrijgbaar in een drie-, vijf- of zespersoons model!

jacuzzi uw spa

Jacuzzi spa

Double 320

Zitplaatsen: 3
Jets: 53
Afmetingen: 
2.10 x 1.60 x 0.82m

Double 520

Zitplaatsen: 5 (2 liggers)
Jets: 65
Afmetingen: 
2.10 x 2.10 x 0.92m

Double 620

Zitplaatsen: 6 (2 liggers)
Jets: 73
Afmetingen: 
2.30 x 2.30 x 0.9

Interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

Onze jacuzzi's op een rijtje

Homing als levensstijl

FLOW zet mee in op de nieuwste trend ‘homing’, waarbij het sociale leven meer en meer thuis plaatsvindt samen met familie en vrienden. Het opnieuw ontdekte plezier van thuis zijn, waar we inzetten op de feel-good factor op eigen bodem. Bij ‘outdoor homing’ krijgt de tuin de boventoon. Steeds vaker gaan mensen hun tuin inrichten als onderdeel van de woonruimte, waar we ons af en toe kunnen terugtrekken uit de dagelijkse rush. De keuze voor een jacuzzi bij FLOW is kiezen voor een levensstijl, voor thuiskomen. 

Met FLOW creëren we een leefomgeving waar u volledig in kan opgaan. We zorgen voor een stukje welness in je tuin met onze energiezuinige spa's. FLOW creëert een plek waar niet enkel het water, maar ook uw energie kan stromen. Deze beleving - deze FLOW - stellen we voorop.

Constante innovatie stimuleert ons succes bij het creëren van hydrotherapieproducten die bijdragen aan welzijn, ontspanning en kwaliteit van leven voor al onze klanten.

De missie van FLOW is om bij te dragen aan de beste levenskwaliteit van hun klanten door hen een unieke en besloten plek te bieden voor ontspanning, beweging en vernieuwing door middel van water.

Wil je graag meer info over ons volledige assortiment, neem dan contact met ons op!

Contacteer ons voor alle details

Double deluxe jacuzzi's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x